Tarta de fresas

Ingredientes

500 g de fresas
250 ml de nata para cocinar
50 g de queso crema
30 g de azúcar
3 láminas de gelatina neutra
75 g de mantequilla
200 g de galletas maría


Preparación

Primero, colocamos las galletas en un bol y las trituramos con la ayuda de una mano de mortero o con las manos. Las mezclamos con la mantequilla derretida y vertemos la mezcla sobre la base de nuestro molde. Alisamos la superficie y reservamos en la nevera.

Después, lavamos las fresas, quitamos los tallos y las trituramos con la batidora. Reservamos.

En un cuenco con agua muy fría, ponemos a hidratar la gelatina. Mientras, ponemos un cazo al fuego con la nata, el azúcar y el queso. A fuego lento, removemos continuamente hasta integrar. Agregamos las fresas trituradas y removemos un par de minutos más. Retiramos del fuego e incorporamos la gelatina bien escurrida.

Por último, dejamos templar y echamos la mezcla sobre la base. Reservamos en la nevera unas 8 horas, mejor de un día para otro.

Pastís de maduixes

Ingredients

500 g de maduixes
250 ml de nata per cuinar
50 g de formatge crema
30 g de sucre
3 làmines de gelatina neutra
75 g de mantega
200 g de galetes maria


Elaboració

Primerament, fiquem les galetes en un bol i les triturem amb l’ajuda d’una mà de morter o amb les mans. Les barregem amb la mantega fosa i aboquem la mescla sobre la base del nostre motlle. Aplanem la superfície i reservem a la nevera.

Després, netegem les maduixes, llevem les fulles i les triturem amb la batedora. Reservem.

En un bol amb aigua molt freda, hi fiquem la gelatina perquè s’hidrati. Mentrestant, col·loquem un cassó al foc amb la nata, el sucre i el formatge. A foc suau, remenem contínuament fins a integrar-ho tot. Hi agreguem les maduixes triturades i remenem un parell de minuts més. Retirem del foc i hi incorporem la gelatina ben escorreguda.

Finalment, deixem entebeir i tirem la mescla sobre la base. Reservem a la nevera unes 8 hores, millor d’un dia per a l’altre.

Bon profit! On egin! ¡Buen provecho!

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