Bizcocho de calabaza y nueces

Ingredientes

300 g de calabaza pelada
250 g de azúcar
250 g de harina
3 huevos L
15 g de levadura química
70 g de aceite de oliva
Nueces peladas


Preparación

Primero, cortamos la calabaza en cubos y la colocamos en una fuente para el horno. Horneamos a 180 °C alrededor de una hora. Retiramos del horno y machacamos la calabaza con la ayuda de un tenedor. Reservamos.

A continuación, en un bol, batimos los huevos con el azúcar hasta que comiencen a blanquear. Vertemos el aceite poco a poco mientras seguimos batiendo. Agregamos la calabaza y mezclamos para integrarla.

Incorporamos la harina y la levadura tamizadas y no paramos de remover hasta que la masa sea homogénea. Vertemos la mezcla en el molde, previamente engrasado y enharinado, y echamos por encima trocitos de nueces al gusto.

Por último, horneamos unos 35 – 40 minutos a 180 °C. Retiramos del horno, dejamos templar, desmoldamos y dejamos sobre una rejilla para que se enfríe por completo.

Consejos

Podemos agregar una cucharadita de canela, jengibre molido o cualquier otra especia que combine.

Cóc de carabassa i nous

Ingredients

300 g de carabassa pelada
250 g de sucre
250 g de farina
3 ous L
15 g de llevat químic
70 g d’oli d’oliva
Nous pelades


Elaboració

Per començar, tallem la carabassa a daus i la col·loquem en una font per al forn. Enfornem a 180 °C durant una hora. Retirem del forn i xafem la carabassa amb l’ajuda d’una forquilla. Reservem.

Després, en un bol, batem els ous amb el sucre fins que comencin a blanquejar. Hi aboquem l’oli a poc a poc mentre seguim batent. Hi agreguem la carabassa i barregem bé per integrar-la.

Hi incorporem la farina i el llevat tamisats i no deixem de remenar fins que la massa sigui homogènia. Aboquem la barreja al motlle, prèviament greixat i enfarinat, i fiquem per damunt trossets de nous al nostre gust.

Per acabar, enfornem uns 35 – 40 minuts a 180 °C. Retirem del forn, deixem enfredorir una mica, desemmotllem i deixem reposar sobre una reixeta fins que estigui fred.

Consells

Podem afegir a la massa una culleradeta de canyella, gingebre mòlt o qualsevol altra espècia que lligui bé.

Bon profit! On egin! ¡Buen provecho!

– Mr Cook & Ms Write –

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