Steak tartare (tartar de ternera)

Ingredientes

250 g de solomillo de ternera
10 g de alcaparras
10 g de pepinillos encurtidos
10 g de cebolla
1 anchoa en conserva
1 cdta de mostaza
Salsa Perrins
Tabasco
Sal y pimienta
Aceite de oliva
1 yema de huevo


Preparación

Picamos el solomillo muy finamente con un cuchillo bien afilado. Salpimentamos y reservamos.

Picamos la cebolla, la anchoa, las alcaparras y los pepinillos, y los colocamos en un bol. Incorporamos la carne picada, la mostaza, una pizca de tabasco, un chorrito de salsa Perrins y un chorrito de aceite. Mezclamos todo muy bien y dejamos reposar en la nevera unos 15 minutos.

A la hora de servir, podemos hacerlo sobre pan tostado o bien usar un molde o aro para emplatarlo y colocar encima la yema de huevo como toque final.

Steak tartare (tàrtar de vedella)

Ingredients

250 g de filet de vedella
10 g de tàperes
10 g de cogombrets envinagrats
10 g de ceba
1 anxova
1 cdta de mostassa
Salsa Perrins
Tabasco
Sal i pebre
Oli d’oliva
1 rovell d’ou


Elaboració

Piquem el filet molt finament amb un ganivet ben esmolat. Salpebrem i reservem.

Piquem la ceba, l’anxova, les tàperes i els cogombrets, i els col·loquem en un bol. Hi incorporem la carn picada, la mostassa, una mica de tabasco, un rajolí de salsa Perrins i un rajolí d’oli. Barregem tot molt bé i deixem reposar a la nevera uns 15 minuts.

En servir, podem fer-ho sobre pa torrat o utilitzar un motlle d’emplatar i col·locar damunt el rovell d’ou com a toc final.

Bon profit! On egin! ¡Buen provecho!

– Mr Cook & Ms Write – 

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